Menukaart

De gerechten

Brood & aperitief bites

Halfje wit & bruin | gezouten boter | tapenade | aiolie. 6.5

Cecina de Leon | cornichons | truffelmayo. 10

Fuet | crostini | mosterdmayo. 9

Koud

½ Kreeft | suiker sla | mayonaise | aardappelcreme. 19

Drie oesters | creuses oosterschelde | naturel | sjalot/wijnazijn. 10

Sashimi | tonijn | zalm | wasabi | soja | wakame. 10

Tataki hert | komkommer | hoisin | soja | uitjes. 11

Tomaten tartaar | truffelpecorino | krokant rijstvel | paprika. 10

Soepen

Bouillabaisse | cognacroom | verse vis. 9

*Runderbouillon | paddestoel | bladselderij. 6

Knol | truffel | spekjes | room. 6

Vis

Scampi tempura | sushi gember | wasabi mayonaise. 9

Coquille | pastinaak | truffel | hollandaise | lardo. 15

Zeebaars | paling | schaaldierenjus | tomaat | spinazie. 14

Zalm | BGE courgette | salie | roseval | beurre blanc. 14

½ Kreeftje | paprika | hollandaise | fregola | pesto . 19

Vlees

Eendenlever | uiencompote | vijgenbrood | granny smith. 16

*Brassato di manzo | rozijn | rozemarijn | rode wijn | knoflook. 14

Haas | paddenstoelen | jus | duchesse | hazelnoot. 15

Hert | stoofpeer | rode kool | puree | spruitjes. 14

*Runderentrecote | naturel jus | knolselder | verse truffel. 14

Bijgerechten

Puntzak Lamb & Weston frieten | Vlaamse mayonaise. 4,5

Aardappelpartjes | knoflook | rozemarijn. 4,5

Gemengde salade | dressing | croutons. 4,5

Vijf gangen dagmenu ( kan ook vegetarisch ) 37.5


 

* Wij werken uitsluitend met rundvlees en kalfsvlees van de Crole hoeve uit Sint-Oedenrode.

! Heeft U een speciaal dieet, allergie of eet U liever vegetarisch, laat het ons weten.


 

!Koude en warme gerechten te bestellen tot 22.30uur / desserts tot 23.00uur.

De genoemde menuprijzen zijn geldig tot 1 januari 2019 – vanwege stijging btw zullen de bedragen vanaf 1 januari 2019 anders zijn